Raw

Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

 • RAW® Κλασσικό Προτυλιγμένος Κώνος Μεγάλο Μέγεθος – Prerolled Cone KingSize

  0 out of 5
  1.80

  Οι RAW® κλασσικοί kingsize κώνοι έχουν φέρει την επανάσταση

  στο χώρο του καπνίσματος! Αυτό δεν είναι υπερβολή, είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται! Οι προτυλιγμένοι κώνοι raw είναι κατασκευασμένοι με μεγάλη ακρίβεια και το ίδιο φυσικά αλεύκαντο, ακατέργαστο φυσικό, φυτικό, κλασικό τσιγαρόχαρτο raw. Οι κώνοι raw είναι έτοιμοι να γεμίσουν εύκολα. Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι τα τσιγαρόχαρτα raw δεν έχουν κιμωλία, βαφές ή πρόσθετα καύσης.

   

   

 • RAW®Connoisseur Κλασικό Μεγάλο Μέγεθος Λεπτό & Τζιβάνες (K/S Slim & Tips)

  0 out of 5
  1.62

  Η ιδανική επιλογή για καπνιστές που προτιμούν ένα μεγαλύτερο τσιγάρο ή την χειροποίητη κατασκευή κώνων. Το RAW κλασικό μεγάλο στενό με τζιβάνα (raw classic connoisseur είναι μία λύση “ όλα σε ένα “  συσκευασμένη σε μία κομψότατη συσκευασία που κλειδώνει σε ένα λαστιχάκι, ώστε να συγκρατούνται όλα μαζί τσιγαρόχαρτα και τζιβάνες οργανωμένα άψογα μεταξύ τους. Οι καπνιστές το λατρεύουν

 • RAW® Connoisseur – Κλασικό Μεγάλο Μέγεθος Λεπτό & Προτυλιγμένες Τζιβάνες (KingSize-Slim)

  0 out of 5
  1.98

  Το RAW connoisseur k/s slim + προτυλιγμένες τζιβάνες είναι ο συνδυασμός

  του άψογου k/s slim raw τσιγαρόχαρτα μαζί με τις εκπληκτικές προτυλιγμένες τζιβάνες. Η βολική αυτή συσκευασία περιλαμβάνει τα εξαιρετικά τσιγαρόχαρτα raw που κατασκευάζονται από φυσικές, φυτικές πρώτες ύλες και τελειώνουν σε μία φυσική κόλλα, χωρίς πρόσθετα καύσης, όπου μαζί με τις προτυλιγμένες τζιβάνες αποτελούν μια τέλεια λύση για ένα εύκολο και γρήγορο τύλιγμα του αγαπημένου σας  τσιγαρόχαρτου.

  Η συσκευασία περιέχει : 32 τσιγαρόχαρτα raw + 24 raw προτυλιγμένες τζιβάνες  (επαναγεμιζόμενες).

 • RAW® Black Metal Rolling Tray Small (27.5 x 17.5cm)

  0 out of 5
  9.00

  Αυτοί οι RAW® μαύροι δίσκοι είναι τόσο όμορφοι!

  Φτιάξαμε αυτόν το δίσκο από γυαλισμένο χρυσό μέταλλο και μετά βάλαμε ένα μερικώς μαύρο και διαυγές φινίρισμα, έτσι ώστε ο χρυσός τόνος να αστράφτει! Διαφέρει πλήρως από οποιονδήποτε άλλον δίσκο Raw έχουμε κατασκευάσει ποτέ. Ιδανικό δισκάκι για να στρίβετε με Raw μαύρα χαρτάκια. Βεβαιωθείτε ότι ο Raw μαύρος δίσκος διαθέτει πιστοποιητικό Rawthenticity!

 • Raw Grinder Τρίφτης Αλουμινίου 4 Parts 56mm

  0 out of 5
  22.50

  Μοναδικό grinder από την RAW σχεδιασμένο να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή !

  Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, εγγυάται την αποτελεσματικότητα και την διάρκεια.

  Συλλεκτικό.

 • RAW® Rolling Tray Forest Small (27.5 x 17.5cm)

  0 out of 5
  9.00

  Όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά η διανομή του RAW®  rolling tray forest,φυτέψαμε 1 δέντρο για κάθε δίσκο που πωλήθηκε. Φτάσαμε γρήγορα στον στόχο μας για τα 5.000 δέντρα! Αυτός ο δίσκος είναι ιδιαίτερος για εμάς γιατί αντιπροσωπεύει τη φυσική σύνδεση του καπνού με την μητέρα φύση. Η σκηνή που βλέπετε σε αυτό το δίσκο επιλέχθηκε για να σας βοηθήσει να χαλαρώνετε ενώ καπνίζετε!

 • RAW® Candle – Αρωματικό κερί

  0 out of 5
  9.00

  Η περιορισμένη έκδοση του κεριού RAW® terpene δημιουργήθηκεμε τη βοήθεια κάποιων φίλων, απλά και μόνο για να μας επιτρέψει να σας παρουσιάσουμε τις χαρές των τερπενίων. Τα τερπένια είναι φυσικές ουσίες προερχόμενες από τα φυτά. Το σταφύλι και η κάνναβη κρύβουν ένα μεγάλο αριθμό τερπενίων. Τα τερπένια βελτιώνουν την εμπειρία του καπνίσματος μέσο της αρωματοθεραπείας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για αυτά. Το φυσικό άρωμα στο raw κερί τερπενίου έχει μια ελαφριά γεύση λεμονιού μαζί με μια φυσική επικάλυψη τερπενίων. Το άρωμα αυτό παρέχει μια χαλαρωτική και αναζωογονητική  αίσθηση όταν απολαμβάνετε τον καπνό σας. Οι παρτίδες του κεριού είναι περιορισμένες και ελπίζουμε να έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε πριν εκλείψει.

 • RAW®Κλασικό Μαύρο Μεγάλο Μέγεθος Λεπτό (K/S-Slim)

  0 out of 5
  1.17

  Το RAW® μαύρο K/S Slim έχει σχεδιαστεί για τους υψηλής ποιότητας καπνιστές που προτιμούν περισσότερο κάπνισμα.

  Η σειρά RAW® Μαύρο τσιγαρόχαρτο προέρχεται από μια επεξεργασία διπλής συμπίεσης η οποία παράγει ένα μοναδικά λεπτό, αλεύκαντο και ακατέργαστο τσιγαρόχαρτο. Το λεπτότερο που έχει δημιουργηθεί ποτέ μέχρι τώρα. Αυτό το εξαιρετικό αριστοτεχνικό τσιγαρόχαρτο παράγεται στην περιοχή Alcoy της Ισπανίας όπου οι ξηροί άνεμοι της Βαλένθια κάνουν την υγρασία βέλτιστα χαμηλή. Τα τσιγαρόχαρτα RAW κατασκευάζονται από φυτικές πρώτες ύλες και φυτικό άμυλο που έχουν φορτιστεί θετικά.

10% Έκπτωση
Με τη πρώτη σας αγορά!
Εγγραφείτε και λάβετε το εκπτωτικό σας κουπόνι.
  ΕΓΓΡΑΦΉ