Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)
——————————————————

Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους αποστολής στην Ελλάδα. Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω του courier στην επιλεγμένη διεύθυνση αποστολής και πληρώνεται το αντίτιμο των προϊόντων της μετρητοίς κατά τη παραλαβή του δέματος από το πελάτη. Προς ενημέρωση, η μέθοδος της αντικαταβολής έχει έξτρα χρέωση ανά παραγγελία €1.50 και ισχύει μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας.

Τραπεζική Κατάθεση
——————————————————
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα πριν προβείτε σε οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή.

Η διαδικασία είναι η εξής. Βάζετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό και μόλις γίνει η κατάθεση μας αποστέλλετε το καταθετήριο μεσω email στο info@cannabros.gr και εμείς μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας, σας αποστέλλουμε το προιόν.

Στην αιτιολογία να αναγράφετε το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας σας.

Λογαριασμός Tράπεζας Πειραιώς: GR5501710400006040147201145

 

Πληρωμή με κάρτα μέσω Piraeus Bank
——————————————————
Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, Diners

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Piraeus Bank”  και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.